Video v.d maand Maart Video v.d maand Maart
video van de maand maart 
Even een totaal anders iets dat je gewend bent, maar zeker niet
minder goed.

Soms lief soms ruig soms soft soms hardluister maar

Hier is Barlow Girl: Superchick schreef een song over 3 zusjes die anders zijn. De drie zusjes heten van achteren Barlow en vormen samen de popband ‘BarlowGirl’. Becca (24) speelt gitaar, Alyssa (21) bespeelt de keyboards en deelt de zang met drummer en leadsinger Lauren (18).
Een paar jaar geleden ontmoeten de beide bands (Superchick en BarlowGirl) elkaar tijdens een concert in Wisconsin. Het was voor beide het eerste officiële concert aldaar. De bandleden botsten tegen elkaar op achter de schermen. Omdat de Superchickmeiden de enige vrouwelijke artiesten waren, bleven de BarlowGirls met deze rocklady’s buurten. Het klikte geweldig, en de bands bleven ook na het festival contact houden.
 
Na drie maanden belde Max van Superchick dat de band een verrassing had voor de 3 meiden, of ze ff naar een concert wilden komen. De BGirls kregen de shock van hun leven toen ze het podium opgeroepen werden en Superchick een liedje genaamd ‘Barlow girls’ voor de meiden speelden. Alyssa,”Dit was voor ons een bemoediging, een enorme bemoediging. We hadden namelijk een zeer zware periode achter de rug.”
 
Vrienden van de meiden haakten af op de maagdelijke houding (geen seks-voor-het-huwelijk) en extreme dating standpunten van de meiden. In de Superchicksong komt de zin ‘They don’t date’ voor, en dat doen de meiden dan ook echt niet.
 
Becca,”Wij geloven dat je moet groeien als christen, zeker in je jonge jaren. Je kunt niet groeien als je te veel afgeleid wordt door allerlei heftige dingen. Als ik een vriendje heb, en steeds naar hem loop om te checken of ik nog wel leuk ben, dan richt ik me niet op wat God van me denkt. Dan verwacht ik eigenlijk de zekerheden in mijn leven van iets buiten God.”
 
De Barlow girls hebben het zoeken naar de ‘prins op het witte paard’ vaarwel gezegd. Lauren,”Dat is in Gods handen. We hebben echt het gevoel dat God tegen ons zegt: meiden als je mij de tijd en de leiding in handen geeft, dan schrijf ik een prachtige lovestory voor je. We geven God alle ruimte om ons vrouw te maken zo als Hij dat met ons voor ogen heeft.”
 
Becca,”We hebben het in zoveel levens om ons heen zien gebeuren. Op het moment dat mensen hun dwangmatige zoektocht naar een partner staken en hun liefdesleven overgeven aan God, dat dan de ‘ware’ om de hoek komt zeilen. Mijn broer, mijn oom, een aantal vrienden…ze vertellen ons de meest fantastische verhalen hoe ze hun partner ontmoet hebben nadat ze de regie in handen van God gegeven hebben.”
 
Lauren,”Het is wel moeilijk. Wij worden ook ouder, en vragen God wanneer Hij de prins op het witte paard langs stuurt. Ik ben de jongste, dus voor Becca en Alyssa zal het nog wel moeilijker zijn.”
 
Alyssa,”We touren veel door het land, en komen genoeg knappe en christelijke boys tegen, maar als het goed is weten alle partijen, dat God er maar eentje voor je apart heeft gezet. En als je die ene tegenkomt zul je het ook wel doorkrijgen. Dus niks geen geforceerd gedoe.
 
Als jou deze levenshouding bevalt, moet je ook eens kijken op barlowgirl.net. Een website die geïnspireerd is door de houding van de drie zusjes Barlow.